“Pongers nam ons veel uit handen; ook communicatie met omwonenden!” 

Sloopwerken?

Pongers Precisie-sloop

Slopen en toch nog geld overhouden? Pongers Precisie-Sloop maakt het mogelijk. We stellen hergebruik en recycling van bouwmaterialen centraal in al onze sloopwerken. Al vanaf 1983 zetten wij onze expertise in voor veelzijdige opdrachtgevers uit de industrie, (semi-)overheid en bouwprofessionals. Met ons uitgebreide netwerk in de bouwwereld vinden we altijd weer een manier om uw ‘sloopafval’ te recyclen. Duurzaam en efficiënt. Zo maken we ruimte voor nieuwe ideeën én de toekomst. Want Pongers Precisiesloop kijkt graag samen met u vooruit!

Een goede basis voor uw sloopwerken

Onze decennialange sloopexpertise zetten we graag in om u in het gehele traject bij te staan. Voor de eerste kraan het terrein oprijdt, denken we met u mee over de verdiencapaciteit van het project. Eventuele risico’s brengen we voor u in kaart. Dat voorkomt (kostbare) verrassingen achteraf.

Sloopwerken in eigen beheer

Goed materiaal is even onmisbaar als een goed plan van aanpak. Pongers Precisie-Sloop beschikt over een geavanceerd machinepark. Over mobiele kranen en boormachines in verschillende gewichtsklassen bijvoorbeeld. Door ons eigen transportmaterieel te gebruiken, houden we het logistieke proces rondom de sloopwerken in eigen hand. Ons materiaal sloopt gecontroleerd, trillingsarm, stofbeperkend en kan grote hoogtes aan. Geen sloopuitdaging gaat ons te ver!

Representatief en schoon slopen

Juist tijdens het slopen houden we de omgeving in het oog. Het sloopterrein kan soms lange tijd braak liggen. Pongers Precisie-Sloop richt graag - in afstemming met u - de projectomgeving tijdelijk in. Denk aan een tijdelijk park, omheining tegen overlast en een schone, representatieve presentatie van het terrein. Met deze tijdelijke inrichting dragen we bij aan de omgevingskwaliteit. Voor uw organisatie én eventuele buurtbewoners.

Duurzame precisiesloop levert ú geld op!

Door onze sloopexpertise kijken we met een bewuste blik naar een projectomgeving. Wist u dat 99% van ons sloopafval 100% recyclebaar is? Door het recyclen van ferro (ijzer, staal) en non-ferro (koper, brons, etc.) onderdelen behouden we de rijkdom van natuurlijke schatten. Op locatie sorteren we direct materialen voor hergebruik. Zo gaat niets van waarde verloren. We zien sloopwerken niet als afval, maar als basis voor waardevolle nieuwe producten! Meer over onze duurzame werkwijze vindt u op de Recyclen-pagina.

Meer weten over onze sloopwerken?

Benieuwd naar hoe onze duurzame precisiesloop u geen geld kost, maar juist oplevert? Neem gerust vrijblijvend contact op. We vertellen graag welke toegevoegde waarde we u kunnen bieden met onze sloopwerken.

Blijf direct up-to-date

Met @pongers-rijssen

PLAN HIER UW AFSPRAAK