Terug naar overzicht

Nieuw dorpshart voor Markelo

Als begin juli het traject van asbestsanering wordt afgerond en oud-medewerkers en buurtbewoners de laatste mogelijkheid om het pand in oude staat te bezichtigen hebben benut, heeft Pongers vanaf de eerste volle juliweek tot eind september de tijd om de slooplocatie schoon op te leveren.
Bij het project, met als opdrachtgever de gemeente Hof van Twente en onder de directievoering van Aveco de Bondt bv, zal Pongers waar mogelijk plaatselijk gevestigde ondernemers inschakelen. Bij de sloop komen zo’n 3.000 ton puin en 100 ton afval vrij.
Delen van de voormalige kaasfabriek blijven overigens intact en gaan deel uitmaken van het nieuwe dorpsplein. Dorpsbewoners zelf werden via de anderhalf jaar geleden in het leven geroepen initiatiefgroep ‘PlanMooiMarkelo’ nauw betrokken bij de ontwikkeling van het nieuwe plein. (Zie voor meer berichtgeving www.planmooimarkelo.nl)
Pongers en Markelo hebben al langer een ‘klik’. Het bedrijf heeft er sinds 30 jaar een dependance voor de verkoop van tweedehands sloopmateriaal.
 
  • Slopen

Blijf direct up-to-date

Met @pongers-rijssen

Maak direct een persoonlijke afspraak

Met één van onze medewerkers

Plan hier Jouw afspraak

Direct een afspraak met een specialist