“De mensen van Pongers verzorgden zelfs de juiste vergunning”

BODEMSANERING

PONGERS PRECISIE-SLOOP

Voor uw bedrijfshal, kantoor of industriële installatie wilt u graag een gezonde bodem leggen. In Nederland zijn grond en grondwater echter op veel plaatsen lokaal verontreinigd. Wat betekent een vervuilde bodem voor uw organisatie? Welke stappen moet u nemen? En ook: wat gaat dit u kosten? De experts van Pongers Precisie-Sloop staan u graag in het traject voor bodemsanering bij.

Bodemsanering van a tot z
Pongers Precisie-Sloop werkt vanaf 1983 in de sloopindustrie. Een voedingsbodem voor een schat aan vakkennis over grondsanering. Naar wens nemen we het saneringstraject van a tot z op ons. Van het eerste grondonderzoek tot en met de bewonerscommunicatie. Ook als de bodem asbest bevat, maken onze vakmensen uw grond weer schoon. We gaan uiterst zorgvuldig om met vergunningsaanvragen voor bodemsanering. Dat voorkomt gedoe achteraf. Zo kunt u zich zorgeloos richten op het leiden van uw organisatie.

Vertrouwd en gecertificeerd vakmanschap
Veiligheid en vakmanschap staan - net als bij verwijdering van asbest - voorop bij deze verantwoordelijke taak. U mag dus rekenen op onze vertrouwde expertise over bodemsanering.

Bodemsanering door dieptereiniging
Ook voor een specialistische saneringsmethode als dieptereiniging bent u bij Pongers Precisie-Sloop aan het juiste adres. Bij dieptereiniging maken we gebruik van hogedrukspuiten, specifiek berekende watertemperaturen en uitgekiende invalshoeken. Een stuk grondiger dan standaard schoonmaakprincipes. Want met dieptereiniging maakt u niet oppervlakkig schoon, maar tot ín het materiaal zelf. Ter illustratie: bij betonnen vloeren reinigt deze methode tot 8 cm diep. Dieptereiniging is dan ook onmisbaar in de industriële schoonmaak.

Meer weten over onze bodemsanering?
Stuit u op een vervuilde grond en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op. We staan u graag bij met onze precisiesloop-expertise.

Blijf direct up-to-date

Met @pongers-rijssen

PLAN HIER UW AFSPRAAK