“Dankzij Pongers wisten we vooraf alles over risico’s en veiligheid rondom de asbestsanering”. 

Een schone zaak:

asbest saneren bij een vertrouwde specialist

Asbestsanering gaat vooraf aan elke vorm van sloop. Asbest schaadt de gezondheid en moet vakkundig verwijderd worden. Een schone taak voor onze specialisten dus. Pongers Precisiesloop coördineert naar wens de asbestsanering van a tot z: van het eerste asbestonderzoek tot de laatste goedkeuring door een laborant.

Gecertificeerd vakmanschap voor asbest saneren 

Veiligheid en vakmanschap staan voorop bij deze verantwoordelijke taak. Pongers Precisie-Sloop beschikt over diverse certificaten. Zo weet u zeker dat u bij ons mag rekenen op kwaliteitswerk en vakkennis op het gebied van asbest saneren. Een erkend, onafhankelijk laboratorium bekijkt of het werkgebied asbestvrij en schoon is. Dit garandeert dat u veilig de grond weer kunt gebruiken.

Geavanceerde asbestbescherming medewerkers

Geavanceerd beschermmaterieel garandeert de gezondheid van onze medewerkers bij de asbestverwijdering. Denk aan de bekende witte veiligheidspakken en hoogwaardige gezichtsmaskers. Dit materiaal zorgt dat onze medewerkers niet in aanraking komen met asbestdeeltjes. Want bij asbest saneren is ademluchtbescherming van levensbelang.

Erkend netwerk, geen (financiële) risico’s

Wat gebeurt er met het afval dat vrijkomt bij de asbestsanering? Pongers Precisie-Sloop werkt enkel samen met erkende bedrijven voor verwerking van het vrijgekomen materiaal. Om financiële tegenvallers te voorkomen, kunnen wij financiële risico’s voor afvalverwerking overnemen of afkopen.

Meer weten over hoe wij asbest saneren?
Benieuwd naar hoe wij asbest saneren? Neem gerust vrijblijvend contact op. We staan u graag bij met onze precisiesloop-expertise.

Blijf direct up-to-date

Met @pongers-rijssen

PLAN HIER UW AFSPRAAK